Portaler

Portaler

ADVICE driver 7 portaler, med mere end 50.000 unikke brugere online og via Facebook. Mød din målgruppe eksakt der hvor passionen er størst. Der er flere formater fra redaktionelle til kommercielle. Alle portalerne er geografisk orienteret, således at afstanden mellem dig og din kunde er minimal. Og alt er målbar!

Daglige nyheder om Aalborg og kulturlivet. De nordjyske erhvervsnyheder. Spændende passionsportaler om mad, bolig eller mode. Artikler fra byens største livsstilsmagasin. Ungdomsuniverser.

Vi ejer en række online-portaler, der henvender sig til de nordjyske forbrugere. Til hver portal hører desuden en aktiv Facebook-portal, der gennem krydslinking og online events genererer øget trafik.

Du kan blive en del af vores portalunivers. Ved hjælp af forskellige redskaber bringer vi dig i kontakt med din målgruppe.

Banner-annoncer
Du kan købe bannere på alle vores portaler.

Nyhedsbreve
Vi udsender hver uge nyhedsbreve til 5.000 modtagere, der individuelt har tilmeldt sig nyhedsbrevet opdelt efter interesseområder.
Du har mulighed for at annoncere i vores nyhedsbreve.

Facebook-applikationer: Konkurrencer og Aktiviteter
En effektiv vej til online-succes er konkurrencer og andre aktiviteter på Facebook. Hvis de vel at mærke gennemføres med omtanke. Præmien skal afspejle målgruppens ønsker, drømme og behov og have værdi for dem. Aktiviteter skal appellere til interaktion med dine brugere.

Vi anvender udelukkende tredjeparts-applikationer, der overholder alle Facebooks regler, fra en af landets største og førende udvikler af Facebookløsninger. Der er for øjeblikket mindst 50 interessante applikationer i vores katalog af muligheder. På den måde er du sikker på maksimal effekt af din Facebook indsats. Uden risiko.

Online-kampagner
Via vores portaler og de tilhørende Facebook-sider, har vi direkte kontakt med mere end 50.000 brugere i Nordjylland, og derigennem også med deres venner. Og vi kan give dig adgang til dem og påvirke dem gennem en række forskellige redskaber.

Vi kan sammensætte en kampagnepakke, målrettet til netop dit behov og din målgruppe. Bannerannoncer og baggrundsprofilering på portalerne. Butiksløsninger med mulighed for salg direkte til vores brugere. Salgsbudskaber og tilbud på vores Facebook-sider. Konkurrencer og opdatering af jeres egen Facebook-side.

Det handler om at skabe det rette mix af online-løsninger for at få den optimale effekt.

Kontakt os

[cscf-contact-form]