Om ADVICE

ADVICE er grundlagt i 1986. Vi har udført arbejde for de største virksomheder i Norden, som ofte på strategisk og ejerskabsniveau.

Et udsnit af de mest kendte og markante kunder, omfatter LO, A-Pressen, Roskilde Festival, Scanbox, Sonofon, Københavns Universitet, Århus Universitet, Aalborg Universitet, Handelshøjskolen København, Nordjyske Medier, PARKEN Sport & Entertainment A/S, AaB, AGF, OB, UEFA, Champions League, Royal League og mange, mange flere.

Mange af vores kunderelationer har strakt sig over mange år og en stor del over flere årtier. Enkelte opgaver er løst med fælles selskaber, fx SponsorFonen med Sonofon (Telenor) eller Nordic Advice A/S med Nordjyske Medier.

Drivkraften i disse relationer har altid været strategisk og kreativ nytænkning, ofte med løsning af konkrete B2B opgaver, og dermed samarbejde med andre virksomheder i at nå en fælles B2C målgruppe. Den tilgang til bureau-arbejdet har betydet at vi ofte er på forkant med ny teknologi der tager i brug for at servicere kundernes kunder, maksimalt optimalt.

Derfor behersker vi de fleste tekniker, der skal til for at løse enhver tænkelige udfordring – fra stor til lille. Og eksakt derfor tæller vores kundeliste en anselig mængde af mindre virksomheder, der ikke nødvendigvis har hele verden som deres målgruppe.

Kendetegnet for alle vores løsninger, er at vi acceptere at djævlen ligger i detaljen. Derfor er det ligegyldig for os, om din virksomhed er børsnoteret eller ej. Opgaven skal løses til din tilfredshed og med maksimal perfektion. Derfor opfylder vi eksakt det vi lover, og altid på skrift.

Vores erfaring omfatter alt fra magasinproduktion, kommunikation på alle tænkelige medieplatforme, gennemtænkt og målrettet PR, videoproduktion, websider og medierådgivning. Vi har arbejdet med kommunikation, grafiske løsninger, videoproduktion, corporate branding, strategi og marketing for næsten alle tænkelige virksomheder og størrelser.

Advice
Klostermarken 10
9000 Aalborg
Tlf. 70 20 77 77
info@advice.dk

Kontakt vores afdelinger:
Redaktion: red@advice.dk
Salg: salg@advice.dk
Tegnestue: dtp@advice.dk
Distribution: dis@advice.dk

Kontakt os

[cscf-contact-form]