You are currently viewing Andreas Nyboe Munk

Andreas Nyboe Munk


 
"Det har været en fin oplevelse for mig og for MUNK Energy A/S at blive portrætteret i APPETIZE. Artiklen var flot sat op og fortalte på en levende måde om, hvordan jeg har startet virksomheden, hvordan det er at arbejde med solceller i Aalborg, og hvad vi vil med virksomheden fremadrettet. Det er en god opbakning, at der er et lokalt medie, der har musklerne og konceptet til at beskrive ikke blot mennesker i Aalborg, men også virksomheder. Jeg har fået masser af tilbagemeldinger fra en overvældende mængde mennesker, der har set artiklen. Alle reaktioner har været positive, og selv nu – mere end et halvt år efter at artiklen blev bragt - får jeg respons på artiklen. Ja – og så var jeg jo også glad for de mange flotte fotos af solceller, der blev bragt i artiklen."

Andreas Nyeboe Munk
Stifter af MUNK Energy A/S og formand for Dansk Center for Solenergi

Foto: Svenn Hjartarson

Statements