Visuel identitet

Vores grafiske afdeling viser hver dag hvad de kan. De står for en uhørt høj kvalitet i opsætningen af annoncer og magasiner. Deres fine stil og blik for godt design kan ses i de mange magasiner, der udgives af vores mediehus hvert eneste år. Den grafiske afdeling ved hvad der er lækkert!

Igennem de seneste år, har vores tegnestue produceret materiale, annoncer og magasiner for en lang række danske virksomheder fra AaB til F.C. København, AGF, Scanbox og mange andre.

Erfaringen er bred og alsidig. Når dit budskab skal kunne noget ekstra, kan det godt betale sig at kigge vores vej. Derudover er det en fordel for dig som kunde, at tegnestuen ikke sidder alene. De sidder i et mediehus med journalister, erfarne marketing og kommunikationsfolk og strategisk dygtige ansatte. Ingen produktioner forlader huset uden at alle har kastet et fagligt kritisk blik på produktet. Derfor rammer vi aldrig skævt!

Efter mange års produktion VED vi hvad der virker, og det vil man tydeligt mærke trygheden, når en annonce eller et koncept bliver lagt her i huset. Vi står for din samlede grafiske løsning, hvad enten det er en annonce, en ny visuel identitet til virksomheden, skilte og grafiske elementer, websider og flash.

Logo design
Vi starter altid vores designproces med at lære kunden og kundens ønsker rigtigt at kende. Logoet skal kommunikere værdier og tale til kundens målgruppe. I første runde leveres altid to udkast til logodesign, og det er herefter vigtigt med en god dialog, så vi opnår det helt rigtige resultat. Hvilket vi altid gør!

Det godkendte logo leveres
- Som illustrator-fil i positiv, negativ, farver og sort / hvid
- Med alle relevante farver, fx RGB, CMYK og Pantone
- Informationer om farver og skrifttyper

Brevlinie
Din brevlinie er meget mere end blot en vigtig del af dit markedsføringsmateriale. Det er din virksomheds ansigt udadtil.

Det er vigtigt, at du giver dine kunder og potentielle kunder en visuel reference de kan kæde sammen med dit firma, hvilket øger genkendeligheden.

Vi forstår dig og din virksomhed, og kan oversætte din personlighed og individualitet i et unikt design.

Advice fokuser først på logoets ikon og derefter på skrifttypen og farve, vi ved at samspillet er ekstremt vigtigt for det bedste resultat.

Sociale medier – Facebook

social_media_220px

Visuel identitet

visuel_identitet_220px

Hjemmesider

hjemmesider_220px

Virksomhedens identitet

virksomhedens_identitet_220px

PR & kommunikation

pr_kommunikation_220px

Brochurer

brochurer_220px

Foto

foto_220px

Annonceproduktion

annonceproduktion_220px

PANEL.DK

paneldk_220px


Kontakt os

[cscf-contact-form]